Taxatie Harderwijk

Woont u in Harderwijk en heeft u een taxatie nodig? Dan bent u bij Uniecker Wonen Makelaars aan het juiste adres. Heeft u een huis gekocht of heeft u een taxatie nodig in verband met een verbouwing? Binnen een aantal dagen na opname verzorgen wij een gevalideerd rapport. Het taxatierapport wordt digitaal geleverd, zodat u deze altijd en overal kunt inzien. 

Geldverstrekkers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen accepteren niet zomaar elke taxatie, maar hanteren strikte regels. Uniecker Wonen Makelaars voldoet aan alle eisen, wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VBO Makelaar en staan als gecertificeerd Register Makelaar-Taxateur Wonen, ingeschreven in het SCVM register. Daarnaast staan wij tevens als Register-Taxateur (RT) ingeschreven in het NRVT register. De taxatierapporten worden erkend door o.a. de Vereniging Eigen Huis (VEH), de Stichting Waarborgfonds Eigen Woning (verstrekker NHG), het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF) en alle hypothecair financiers in Nederland.

Door onze efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij onze kosten laag houden en onze opdrachtgevers een aantrekkelijk tarief aanbieden. 

Wanneer u overweegt om uw huis in Harderwijk te verkopen heeft u geen uitgebreid taxatierapport nodig. Wij kunnen dan een afspraak met u inplannen voor een gratis waardebepaling.

Door onze deskundigheid en marktkennis is Uniecker Wonen Makelaars de geschikte taxateur voor u in Harderwijk.

Bel gerust: 0341-217043 of stuur een e-mail naar info@unieckerwonenmakelaars.nl

Uniecker Wonen Makelaars is aangesloten bij makelaarsvereniging VBO. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, de aankoop en in taxaties van huizen in Harderwijk, Ermelo en Putten.