Over ons

Cristiaan van 't Slot

Cristiaan van 't Slot

Register Makelaar-Taxateur o.z.

06 - 17 80 03 12

Romy  Olthof

Romy Olthof

Register Makelaar o.z.

06 - 14 51 14 52

 

 

Wat zeggen onze opdrachtgevers (Funda score 9,5): 

Veldkamp 74 te Harderwijk 
Absolute topper; snel, slim, begaan, accuraat; hieraan kunnen de 'gevestigde namen' in de regio een voorbeeld nemen

Julianalaan 24 te Ermelo  
deze makelaar is zijn afspraken 100% nagekomen. we werden goed op de hoogte gehouden tijdens de ontwikkelingen in de verkoop. Overleg en advisering verliep objectief en zonder nadrukkelijk winst oogmerk.

Dirk Staalweg 48 te Ermelo  
Vanaf het begin verliep het contant goed. Romy is een deskundige makelaar en ze heeft ons goed geholpen met de aankoop en verkoop.
Ging boven verwachting snel. Ze communiceert alles direct met je. Uniecker makelaars is een aanrader. Werken transparant en duidelijk.
Wij zijn super tevreden!

Salentijnerhout 6 te Harderwijk 
De verkoop van ons huis is soepel en snel verlopen. We wilden de verkoop aan laten sluiten bij de koop van een andere woning en dat is goed gelukt. De makelaar betrekt je bij het hele proces en de communicatie is goed.

Prof. Lindeboomlaan 10 te Ermelo
Zeer prettig contact gehad met Romy en Chris, de begeleiding is ook naar wens geweest met een snelle verkoop als gevolg. Absoluut meerwaarde en aanrader voor uw verkoop.

Prof. Lindeboomlaan 4 te Ermelo
We hebben het contact als zeer prettig ervaren. De verkoop ging ontzettend snel, mede dankzij hun duidelijke en snelle communicatie tussen ons en de kopende partij. Ze zijn helemaal van deze tijd met een goede online strategie en transparantie in prijzen. Dat laatste was de reden dat we Uniecker als eerste hebben benaderd voor een afspraak. Meer makelaars met elkaar vergelijken was daarna niet meer nodig, het voelde direct goed!

Goudsbergerhout 24 te Harderwijk 
Uniecker heeft passie voor hun werk, dat stralen ze in alles uit en merk jij als klant. Pluspunten: Persoonlijke aandacht, deskundigheid, duidelijke communicatie, eerlijk advies en we werden constant goed geïnformeerd. Makelaars die echt luisteren en meedenken zonder 9 tot 17 mentaliteit. Wij raden ze iedereen aan!

Zeggemeen 99 te Harderwijk

Enthousiaste vakkundige makelaar die toch met beide benen op de grond staat!

Vanaf het eerste moment was er een goede klik, tijdens de verkoop van ons huis zijn wij goed op de hoogte gehouden. De lijntjes waren kort, ook in de aanloop naar de verkoop van ons huis. Top makelaar, zeker aan te bevelen!


Wiekslag 5 te Ermelo   

Contact met Cris en Romy was prettig, persoonlijk en zeer korte lijntjes.

Ze hebben ons goed begeleid in het verkoopproces, gingen zorgvuldig om met alle bezichtigingen en hun prijs is zeer concurrerend! Een top makelaarskantoor.

Pasenstraat 4 te Harderwijk

Perfecte begeleiding en goed beeld van de markt. Vriendelijk, snel en stond open voor overleg en adviezen.

Sweelinckdreef 41 te Harderwijk

Romy Olthof van Uniecker Wonen heeft de verkoop van mijn huis professioneel en met zorg uitgevoerd.

Zij kent de markt en geeft direct en humorvol aanwijzingen/ideeën waar je wat mee kan irt de verkoop.

Geen makekaarsgebabbel, maar kundig en snel je huis verkopen!!

Als je dat zoekt, kan ik je Uniecker Wonen aanraden!


Schubertdreef 11 Harderwijk 

Uniecker is in staat om heel snel te reageren op veranderende omstandigheden door uitstekende kennis van de lokale markt. Advies leek soms gewaagd, maar bleek voortdurend correct. De totale afhandeling is heel voorspoedig en goed georganiseerd verlopen. Deze makelaar doet op een hele eerlijke en open manier zaken met iedereen. Niets dan lof!

Operadreef 88 te Harderwijk

Een zeer betrokken makelaar met een goede kennis van de lokale markt. Heeft een realistische kijk, geeft goede adviezen en laat ook voldoende ruimte voor de inbreng van eigen ideeën. De kwaliteit van de gemaakte foto’s was super. Al met al zijn we zeer goed begeleid in het gehele verkooptraject met ook nog eens een zeer snelle verkoop als resultaat. Wat ons betreft een aanrader!

Grote Poortstraat 5 te Harderwijk

Prettig persoonlijk contact.
Duidelijke uitleg van de verwachtingen.
Snelle terugkoppelingen en overlegmomenten.
De verkoop van de woning als plezierig en kundig ervaren.
Deze makelaar zal ik absoluut aanraden!


Muidenbrink 2 te Harderwijk 

Betrokken makelaar, denkt mee en komt met oplossingen. Ik heb eigenlijk geen omkijken gehad met de verkoop. De volgende keer zou mijn keuze weer vallen op Uniecker Wonen makelaars. Bedankt!

Mandenmakerstraat 40 te Harderwijk

Wij hebben de samenwerking en het contact met deze makelaar als erg prettig ervaren. Zeker aan te bevelen!

Bakenbergerhout 3 te Harderwijk 

Wij raden iedereen aan om hun huis te verkopen via Uniecker Wonen Makelaars.

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Je wordt constant op de hoogte gehouden van de status van je huis. Romy en Chris zijn erg betrokken!!! Dank jullie wel voor de verkoop van ons huis en ook zo snel!!

Groenling 7 te Zeewolde

Romy heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis (binnen 2 weken verkocht!) in Zeewolde. Ze heeft kennis van de huidige huizenmarkt en is professioneel, eerlijk, open, positief en het contact is zeer hartelijk en open en bemiddeld voor zowel koper als verkoper op evenwaardig niveau. Verkoop / koop je een huis / appartement?

Laat Uniecker Wonen Makelaars je dan helpen/begeleiden en ondersteunen.