Over ons

Cristiaan van 't Slot

Cristiaan van 't Slot

Register Makelaar-Taxateur

06 - 17 80 03 12

Mijn naam is Cristiaan van ’t Slot.

Geboren en getogen in Ermelo. Getrouwd met Marlies en trotse vader van twee prachtige zonen en een dochter. Actief in de makelaardij sinds 2000. In 2008 gecertificeerd als makelaar/taxateur en sinds die tijd vele woningen getaxeerd en opdrachtgevers mogen begeleiden bij het realiseren van hun woonwensen. Na 11 jaar met veel plezier te hebben gewerkt aan Van ’t Slot Makelaardij, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging…Uniecker Wonen Makelaars. Ik ben enthousiast en gemotiveerd, heb een uitgebreid netwerk in de regio en sta bovenal open voor nieuwe ontwikkelingen. Samen met jou toewerken naar een succesvolle transactie en inzetten op een plezierig traject bij de ver -of aankoop van je (nieuwe) woning. Daar ga ik voor!

Romy  Olthof

Romy Olthof

Makelaar-Taxateur

06 - 14 51 14 52

Mijn naam is Romy Olthof.

Wat voor mij het makelaarsvak zo mooi maakt is het samenbrengen van 2 partijen die een gezamenlijk doel hebben. En dat is een deal sluiten. Zelf ben ik geboren en getogen in Harderwijk, getrouwd, trotse moeder van een zoon en een dochter en sinds 2001 werkzaam in de makelaardij. Na 2 jaar in de binnendienst te hebben gewerkt ben ik de opleiding voor makelaar/taxateur gaan volgen. In 2006 heb ik mijn diploma behaald en sindsdien op verschillende makelaarskantoren mijn ervaring opgedaan. Op een ongedwongen manier ben ik mijn opdrachtgevers graag van dienst. Ik sta altijd klaar om vragen te beantwoorden, mee te denken en samen in overleg te treden om op die manier tot een goede transactie te komen waar alle partijen met plezier op terugkijken.

Wat zeggen onze opdrachtgevers: 

Dirk Staalweg 48 te Ermelo  
Vanaf het begin verliep het contant goed. Romy is een deskundige makelaar en ze heeft ons goed geholpen met de aankoop en verkoop.
Ging boven verwachting snel. Ze communiceert alles direct met je. Uniecker makelaars is een aanrader. Werken transparant en duidelijk.
Wij zijn super tevreden!

Goudsbergerhout 24 te Harderwijk 
Uniecker heeft passie voor hun werk, dat stralen ze in alles uit en merk jij als klant. Pluspunten: Persoonlijke aandacht, deskundigheid, duidelijke communicatie, eerlijk advies en we werden constant goed geïnformeerd. Makelaars die echt luisteren en meedenken zonder 9 tot 17 mentaliteit. Wij raden ze iedereen aan!

Zeggemeen 99 te Harderwijk

Enthousiaste vakkundige makelaar die toch met beide benen op de grond staat!

Vanaf het eerste moment was er een goede klik, tijdens de verkoop van ons huis zijn wij goed op de hoogte gehouden. De lijntjes waren kort, ook in de aanloop naar de verkoop van ons huis. Top makelaar, zeker aan te bevelen!


Wiekslag 5 te Ermelo   

Contact met Cris en Romy was prettig, persoonlijk en zeer korte lijntjes.

Ze hebben ons goed begeleid in het verkoopproces, gingen zorgvuldig om met alle bezichtigingen en hun prijs is zeer concurrerend! Een top makelaarskantoor.

Pasenstraat 4 te Harderwijk

Perfecte begeleiding en goed beeld van de markt. Vriendelijk, snel en stond open voor overleg en adviezen.

Sweelinckdreef 41 te Harderwijk

Romy Olthof van Uniecker Wonen heeft de verkoop van mijn huis professioneel en met zorg uitgevoerd.

Zij kent de markt en geeft direct en humorvol aanwijzingen/ideeën waar je wat mee kan irt de verkoop.

Geen makekaarsgebabbel, maar kundig en snel je huis verkopen!!

Als je dat zoekt, kan ik je Uniecker Wonen aanraden!


Schubertdreef 11 Harderwijk 

Uniecker is in staat om heel snel te reageren op veranderende omstandigheden door uitstekende kennis van de lokale markt. Advies leek soms gewaagd, maar bleek voortdurend correct. De totale afhandeling is heel voorspoedig en goed georganiseerd verlopen. Deze makelaar doet op een hele eerlijke en open manier zaken met iedereen. Niets dan lof!

Operadreef 88 te Harderwijk

Een zeer betrokken makelaar met een goede kennis van de lokale markt. Heeft een realistische kijk, geeft goede adviezen en laat ook voldoende ruimte voor de inbreng van eigen ideeën. De kwaliteit van de gemaakte foto’s was super. Al met al zijn we zeer goed begeleid in het gehele verkooptraject met ook nog eens een zeer snelle verkoop als resultaat. Wat ons betreft een aanrader!

Grote Poortstraat 5 te Harderwijk

Prettig persoonlijk contact.
Duidelijke uitleg van de verwachtingen.
Snelle terugkoppelingen en overlegmomenten.
De verkoop van de woning als plezierig en kundig ervaren.
Deze makelaar zal ik absoluut aanraden!


Muidenbrink 2 te Harderwijk 

Betrokken makelaar, denkt mee en komt met oplossingen. Ik heb eigenlijk geen omkijken gehad met de verkoop. De volgende keer zou mijn keuze weer vallen op Uniecker Wonen makelaars. Bedankt!

Mandenmakerstraat 40 te Harderwijk

Wij hebben de samenwerking en het contact met deze makelaar als erg prettig ervaren. Zeker aan te bevelen!

Bakenbergerhout 3 te Harderwijk 

Wij raden iedereen aan om hun huis te verkopen via Uniecker Wonen Makelaars.

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Je wordt constant op de hoogte gehouden van de status van je huis. Romy en Chris zijn erg betrokken!!! Dank jullie wel voor de verkoop van ons huis en ook zo snel!!

Groenling 7 te Zeewolde

Romy heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis (binnen 2 weken verkocht!) in Zeewolde. Ze heeft kennis van de huidige huizenmarkt en is professioneel, eerlijk, open, positief en het contact is zeer hartelijk en open en bemiddeld voor zowel koper als verkoper op evenwaardig niveau. Verkoop / koop je een huis / appartement?

Laat Uniecker Wonen Makelaars je dan helpen/begeleiden en ondersteunen.