Over ons

Cristiaan van 't Slot

Cristiaan van 't Slot

Register Makelaar-Taxateur

06 - 17 80 03 12

Mijn naam is Cristiaan van ’t Slot.

Geboren en getogen in Ermelo. Getrouwd met Marlies en trotse vader van twee prachtige zonen. Actief in de makelaardij sinds 2000. In 2008 gecertificeerd als makelaar/taxateur en sinds die tijd vele woningen getaxeerd en opdrachtgevers mogen begeleiden bij het realiseren van hun woonwensen. Na 11 jaar met veel plezier te hebben gewerkt aan Van ’t Slot Makelaardij, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging…Uniecker Wonen Makelaars. Ik ben enthousiast en gemotiveerd, heb een uitgebreid netwerk in de regio en sta bovenal open voor nieuwe ontwikkelingen. Samen met jou toewerken naar een succesvolle transactie en inzetten op een plezierig traject bij de ver -of aankoop van je (nieuwe) woning. Daar ga ik voor!

Romy  Olthof

Romy Olthof

Makelaar-Taxateur

06 - 14 51 14 52

Mijn naam is Romy Olthof.

Wat voor mij het makelaarsvak zo mooi maakt is het samenbrengen van 2 partijen die een gezamenlijk doel hebben. En dat is een deal sluiten. Zelf ben ik geboren en getogen in Harderwijk, getrouwd, trotse moeder van een zoon en een dochter en sinds 2001 werkzaam in de makelaardij. Na 2 jaar in de binnendienst te hebben gewerkt ben ik de opleiding voor makelaar/taxateur gaan volgen. In 2006 heb ik mijn diploma behaald en sindsdien op verschillende makelaarskantoren mijn ervaring opgedaan. Op een ongedwongen manier ben ik mijn opdrachtgevers graag van dienst. Ik sta altijd klaar om vragen te beantwoorden, mee te denken en samen in overleg te treden om op die manier tot een goede transactie te komen waar alle partijen met plezier op terugkijken.

Een aantal klantenbeoordelingen: 

Smutslaan 1A te Ermelo   

De enige makelaar die meteen duidelijk is. De prijzen zijn gewoon open en transparant op hun website te lezen. In het gesprek werd duidelijk uitgelegd hoe het verkoopproces werkt, hoe de markt op dit moment is en hoe daar op ingespeeld wordt. Ook de fotograaf verbonden aan deze makelaar levert prachtige foto's.

Tijdens de verkoop werd fijn geadviseerd, maar ook rekening gehouden met de wensen van de verkoper én koper. 

’t Abdij 6 te Ermelo

Uniecker Wonen Makelaars kenden we niet, maar vanaf het eerste gesprek met hen hadden we er een goed gevoel bij. Ze luisteren goed naar je wensen/vragen en doen gedegen onderzoek voordat ze een vraagprijs van je huis adviseren. Erg prettig in het contact en altijd snel reactie.

Rengersland 24 te Ermelo 

Persoonlijk en zeer flexibel! In onze bijzondere situatie was het erg fijn om "ontlast" te worden door de Uniecker Wonen makelaars Cris en Romy. 

Smutslaan 27a te Ermelo

Romy heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop van het appartement! Met een week was ons appartement verkocht terwijl wij heerlijk op vakantie waren! Romy heeft ons constant op de hoogte gehouden van de ontwikkeling! Echt een Uniek Makelaars kantoor!!

Korhoenlaan 1-134 Harderwijk 

Bij het kiezen van een makelaar hebben wij diverse zaken meegewogen, ondanks dat Uniecker makelaars voor ons als niet bekend overkwam, was het optreden van Romy Olthof verrassend. Zo bleek ze bijzonder invoelend te zijn en hield voortdurend rekening met al onze wensen. Uiteindelijk was het haar doortastend handelen waardoor zij met succes ons huis heeft kunnen verkopen. Chapeau voor deze vakvrouw! 

Operadreef 47 te Harderwijk

We gingen er blanco in, alleen over Uniecker wonen wat gelezen op internet. Cris van 't Slot, is een deskundig, makkelijk benaderbaar persoon met veel kennis van zaken. Korte lijntjes en snel schakelen is door ons als zeer plezierig ervaren.

Couperuslaan 111 te Harderwijk 

Prettig contact van het maken voor een eerste afspraak tot aan het eind! Welke tekst en foto's wilde ik publiceren. Alles ging in goed overleg. Ze zijn 's avonds en in het weekend bereikbaar. Alles werd duidelijk uitgelegd als ik nog vragen had. Mijn onzekerheden bij de verkoop hebben ze ook weggenomen. Erg goede ervaring met deze makelaar!

Achterste Wei 53 te Harderwijk 

Top makelaar!! Dankzij Romy was mijn appartement binnen no-time verkocht! Ze gaf goede adviezen en de communicatie verliep heel vlot. Super bedankt! 

Wielewaal 144 te Ermelo

Hele fijne samenwerking , goed en vlot contact. Echt een hele deskundige makelaar, die je goed op de hoogte houdt van de gang van zaken. Wij zouden deze makelaar zeker aanraden, hele fijne gezellige en ook belangrijk gewone mensen, kortom niet twijfelen gewoon Uniecker Wonen bellen, zij helpen je fantastisch door het hele verkoopproces heen. 


Smutslaan 5 te Ermelo

Wij zijn zeer tevreden over uniecker makelaars, duidelijke afspraken, geen 8-5 mentaliteit en je word goed op de hoogte gehouden over alles wat achter de schermen gebeurd qua verkoop en bezichtigingen.