Over ons

Cristiaan van 't Slot

Cristiaan van 't Slot

Register Makelaar-Taxateur

06 - 17 80 03 12

Mijn naam is Cristiaan van ’t Slot.

Geboren en getogen in Ermelo. Getrouwd met Marlies en trotse vader van twee prachtige zonen. Actief in de makelaardij sinds 2000. In 2008 gecertificeerd als makelaar/taxateur en sinds die tijd vele woningen getaxeerd en opdrachtgevers mogen begeleiden bij het realiseren van hun woonwensen. Na 11 jaar met veel plezier te hebben gewerkt aan Van ’t Slot Makelaardij, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging…Uniecker Wonen Makelaars. Ik ben enthousiast en gemotiveerd, heb een uitgebreid netwerk in de regio en sta bovenal open voor nieuwe ontwikkelingen. Samen met jou toewerken naar een succesvolle transactie en inzetten op een plezierig traject bij de ver -of aankoop van je (nieuwe) woning. Daar ga ik voor!

Romy  Olthof

Romy Olthof

Makelaar-Taxateur

06 - 14 51 14 52

Mijn naam is Romy Olthof.

Wat voor mij het makelaarsvak zo mooi maakt is het samenbrengen van 2 partijen die een gezamenlijk doel hebben. En dat is een deal sluiten. Zelf ben ik geboren en getogen in Harderwijk, getrouwd, trotse moeder van een zoon en een dochter en sinds 2001 werkzaam in de makelaardij. Na 2 jaar in de binnendienst te hebben gewerkt ben ik de opleiding voor makelaar/taxateur gaan volgen. In 2006 heb ik mijn diploma behaald en sindsdien op verschillende makelaarskantoren mijn ervaring opgedaan. Op een ongedwongen manier ben ik mijn opdrachtgevers graag van dienst. Ik sta altijd klaar om vragen te beantwoorden, mee te denken en samen in overleg te treden om op die manier tot een goede transactie te komen waar alle partijen met plezier op terugkijken.

Een aantal klantenbeoordelingen: 

Vondellaan 22 - Ermelo
Is een makelaar met oog voor details en persoonlijke aanpak. Door klein team korte lijnen en niet duur (courtage). Duidelijke en heldere afspraken en zeer snelle terugkoppelingen. Ons "unieke" object is binnen 2 weken door Uniecker Wonen Makelaars verkocht.

Tonnenbergerhout 50 - Harderwijk 
We zijn meer dan tevreden over de fijne en goede manier van werken bij Uniecker wonen. Wij hebben een prettige samenwerking ervaren, mede door de persoonlijke begeleiding en goede bereikbaarheid. Goede lokale marktkennis en goed en duidelijk advies.

Mastmeen 5 - Harderwijk 
Via via zijn we terechtgekomen bij deze makelaar. Eerst als aankoopmakelaar en vervolgens ons eigen huis verkocht. Snelle reactie op mails. Denkt met je mee. Top service!!

We zijn heel tevreden en bevelen ze zeker aan.

Musicaldreef 74 - Harderwijk 
Uniecker Makelaars denkt op alle fronten mee met de verkoop van je huis, snelle service en laagdrempelig in contact. De makelaar kwam goed voorbereid op gesprek, daarna werd alles snel ingang gezet. Door hun enthousiastme en professionaliteit is het huis snel verkocht.

Weegbreemeen 8 - Harderwijk
Romy en Cris verstaan hun vak als makelaar uitstekend. 
Zij geven goede adviezen en komen hun afspraken na, daarnaast ook erg goed bereikbaar. Ik kan niks anders zeggen dat ik erg positief ben hoe alles is verlopen, echt een aanrader!!

Tuinfluiterstraat 6 - Ermelo 
Uniecker Wonen heeft ons uitstekend geholpen bij een verkoop van ons huis. De persoonlijke benadering en de sfeer die daarbij ontstond, heeft ons een prettig gevoel gegeven tijdens tijdens de verkoop van ons huis. Lijntjes zijn kort en beide makelaars denken uitstekend met je mee. Kortom, een makelaar waar je goed en kundig wordt geholpen, op een prettige en ontspannen manier.

Steynlaan 63 - Ermelo 
Zeer goede begeleiding. Hoge frequentie v.w.b. updates. Altijd bereikbaar voor vragen. Grote verkoop inspanning. Zeer prettig in de omgang. Kortom, deze makelaardij is zeker aan te bevelen!! 

Garsteland 3 - Ermelo
Ze hechten veel belang aan een persoonlijke benadering. Makkelijk bereikbaar en flexibel met het maken van afspraken. Ze denken mee wat belangrijk is in je situatie en houden daar rekening mee. Er is regelmatig overleg en er zijn korte lijnen. Ik ben heel goed begeleid met het verkopen van mijn woning! Deze makelaar zou ik zeker aanbevelen!

Retiefstraat 137 - Ermelo 
Omdat ik als contactpersoon ben ingeschakeld om een makelaar te zoeken voor de verkoop van Retiefstraat 137 te Ermelo kreeg ik een tip en telefoonnummer van Uniecker Wonen Makelaars. 
Het bleek een gouden tip te zijn en dat is op te maken uit de beoordeling.

Zijpenbergerhout 14 - Harderwijk 
Via een kennis kwamen we in contact met Uniecker Wonen Makelaars en het klikte direct met Romy.

De week daarop werden de foto’s en de virtuele rondleiding door vakmensen gemaakt. Al snel stond ons huis als eerste verkopend huis voor Uniecker Wonen Makelaars op de site en op Funda. Direct daarna waren de eerste bezichtigingen. Door pro actief zoeken van Romy en Cristiaan werd ons huis bezichtigd door de huidige kopers en was de deal een feit. Wij zijn erg tevreden over de inzet en aanpak van deze makelaars en zullen de Uniecker Wonen Makelaars zeker aanbevelen.