Makelaar Ermelo

Niet het grootste makelaarskantoor, maar daardoor wel het meest persoonlijke. 

Bent u op zoek naar een makelaar in Ermelo die het allemaal nèt even anders doet? 
Dan is Uniecker Wonen Makelaars uw juiste partner. 

Waarmee wij ons onderscheiden is het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers. Doordat wij geen secretaresses hebben, heeft u altijd rechtstreeks contact met de makelaar. Dit wordt door onze opdrachtgevers als zeer prettig ervaren. Hierdoor zijn wij als makelaar altijd betrokken en op de hoogte van uw situatie. 

Daarnaast staan wij met 2 makelaars tot uw beschikking. Beiden leren wij u en uw woning kennen, zodat er altijd tijd en ruimte in de agenda is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Uniecker Wonen Makelaars: lid van de VBO 

Uniecker Wonen is lid van de VBO, een Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. 

Ons lidmaatschap garandeert u dat onze vakinhoudelijke en juridische kennis actueel is en biedt u extra zekerheid in de vorm van uiteenlopende aansprakelijkheidsverzekeringen. 

Maar daarnaast bieden wij extra service. Als een van de weinige partijen in Ermelo nemen wij voor u als verkoper uitgebreid de tijd.
Zo begeleiden wij als makelaar de fotoreportage, de bouwkundige keuring en de uit te voeren taxatie na verkoop. Uit de vele positieve reviews van onze opdrachtgevers blijkt dat onze heldere en transparante werkwijze zeker wordt gewaardeerd. 

Makelaar in Ermelo: hulp bij de verkoop 

Wilt u uw huis verkopen met behulp van een makelaar in Ermelo?
Wij weten welke criteria van belang zijn voor u als verkopende partij.

Zo streven de meeste verkopers naar een snelle verkoop en wensen zij de best mogelijke prijs voor hun woning te ontvangen.
Daarnaast is het voor ons ook van groot belang dat u er een prettige ervaring aan over houdt. 

Uniecker Wonen Makelaars helpt u bij het bepalen van een marktconforme verkoopprijs. Naast waardebepaling, verzorgen we ook de promotie van uw woning. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw huis op positieve wijze onder de aandacht komt van een groot publiek. 

Makelaar in Ermelo: hulp bij de aankoop

Wilt u uw woning niet verkopen, maar bent u juist op zoek naar een nieuw huis? Ook bij de aankoop van uw nieuwe huis in Ermelo kunnen wij u assisteren. Bij het kopen van de juiste woning komt veel kijken en het is dan ook van belang dat u tijdens dit proces de juiste keuzes maakt. Dankzij onze langjarige ervaring weten wij precies waar u op moet letten. 

Naast aankoop en verkoop kunt u bij Uniecker Wonen Makelaars onder meer terecht voor taxaties. 

Meer weten wat wij als makelaar voor u kunnen betekenen in Ermelo? 
Neem contact met ons op via info@unieckerwonenmakelaars.nl of bel naar 0341 - 217 043. 

Door deskundigheid, veel ervaring en marktkennis is Uniecker Wonen Makelaars de geschikte makelaar voor u in Ermelo. Wij zijn aangesloten bij makelaarsvereniging VBO en gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en taxaties van huizen.