Aankoopmakelaar Putten

Uniecker Wonen Makelaars helpt u graag bij het kopen van een nieuw huis in Putten. Met onze jarenlange ervaring en onze lokale kennis bent u bij Uniecker Wonen Makelaars aan het juiste adres.

De meeste mensen kopen maar een 1 of 2 keer in hun leven een nieuw huis en daarom is het belangrijk om een makelaar te kiezen die bij u past, die de beste prijs voor u maakt met daarbij de juiste voorwaarden. 

Een goede aankoopmakelaar verdient haar courtage altijd terug en behoedt jou als koper ervan om in verschillende valkuilen te vallen. Er komt nogal wat bij kijken bij zo’n aankoop. De bezichtiging, waar moet u allemaal op letten. De onderhandeling, wat is reëel voor het huis. De voorwaarden, aan welke termijnen moet u denken. De koopakte, wat bedoelen ze met al die artikelen. En ga zo maar door. Met Uniecker Wonen Makelaars staat u sterk bij de aankoop van uw nieuwe huis.

Wat mag u van ons verwachten bij de aankoop van uw huis in Putten?

Allereerst worden alle wensen in een persoonlijk gesprek besproken. Tevens kunnen wij u helpen bij het vinden van een passende hypotheekadviseur uit ons netwerk.

Bij interesse in een huis wordt een afspraak ingepland en zal Cristiaan of Romy als aankopend makelaar mee gaan voor advies en begeleiding.

U krijgt van ons te horen waar u zoal op moet letten (onder andere bouwkundige staat, juridische aspecten, roerende zaken, etc.).

Tijdens de onderhandeling doen wij er alles aan om een goede aankoopprijs te realiseren. Tevens adviseren wij betreffende de opleveringsdatum, de over te nemen roerende zaken en de bijkomende voorwaarden.

De koopovereenkomst zullen wij op juistheid controleren en met u doornemen.

Wij gaan met u mee naar de notaris, controleren de aktes en de eindafrekening.

Mochten er na de oplevering onverhoopt nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan zijn wij altijd bereikbaar.

Bekijk hier onze courtage

Door deskundigheid, veel ervaring en marktkennis is Uniecker Wonen Makelaars de geschikte aankoopmakelaar voor u in Putten.

Bel gerust eens voor een oriënterend gesprek: 0341-217043.

Uniecker Wonen Makelaars is aangesloten bij makelaarsvereniging VBO. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, de aankoop en in taxaties van huizen in Harderwijk, Ermelo en Putten.