Huis verkopen Harderwijk

Uniecker Wonen Makelaars helpt u graag bij het verkopen van uw huis in Harderwijk. Met onze jarenlange ervaring en onze lokale kennis bent u bij ons aan het juiste adres. 

De meeste mensen verkopen maar 1 of 2 keer in hun leven een huis en daarom is het belangrijk om een makelaar te kiezen die bij u past, die de beste prijs voor u maakt met daarbij de juiste voorwaarden. Wij zijn altijd helder in onze afspraken, waardoor er geen verrassingen achteraf komen. 

Een goede verkoopmakelaar verdient zijn courtage altijd terug en behoedt u als verkoper ervan om in verschillende valkuilen te vallen. Door een efficiënte bedrijfsvoering maken wij minder kosten en kunnen wij een aantrekkelijke courtage hanteren, zonder in te hoeven leveren aan kwaliteit. Met Uniecker Wonen Makelaars staat u sterk bij de verkoop van uw huis. 

Wat mag u van ons verwachten bij de verkoop van uw huis in Harderwijk: 

Wij kennen de lokale woningmarkt, dus ook de waarde van uw huis. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt de woning bekeken en samen met u bepalen we een reële vraagprijs. 

Wanneer de vraagprijs is vastgesteld komt er een professionele fotograaf langs om uw huis te fotograferen. Daarnaast wordt er een fraaie presentatie opgemaakt. 

Na goedkeuring en controle wordt uw huis aangemeld bij het netwerk van de VBO, Funda en Social Media. Tevens zal ons te koop bord worden geplaatst.

De bezichtigingen worden in overleg ingepland.

Tijdens de onderhandeling doen wij er alles aan om een goede verkoopprijs te realiseren, onder de beste voorwaarden. 

De koopovereenkomst wordt door ons opgemaakt en persoonlijk besproken. Tevens begeleiden wij de eventuele bouwkundige keuring en bewaken de data die in de koopovereenkomst zijn opgenomen. 

Wij begeleiden de eindinspectie en het transport bij de notaris nadat alle aktes alsmede de eindafrekening door ons zijn gecontroleerd.

Waarom uw huis in Harderwijk laten verkopen door Uniecker Wonen Makelaars: 
•Aantrekkelijke tarieven voor zowel verkoop, aankoop en taxatie
•Plaatsing van uw huis op Funda, VBO, Jaap en Huisstijl
•Duidelijke afspraken vooraf dus geen (dure) verrassingen achteraf
•Optimale communicatie door de korte lijnen
•Flexibele tijden voor het inplannen van de afspraken
•Groot netwerk en jarenlange ervaring in de regio Harderwijk en Ermelo
•Aangesloten bij beroepsorganisatie VBO
•Altijd op basis van: No Cure, No Pay! 

Benieuwd naar de courtage van Uniecker Wonen Makelaars? 

Door deskundigheid, veel ervaring en marktkennis is Uniecker Wonen Makelaars de geschikte makelaar voor u in Harderwijk. Bel gerust eens voor een oriënterend gesprek: 0341-217043. 

Uniecker Wonen Makelaars is aangesloten bij makelaarsvereniging VBO. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en taxaties van huizen in Harderwijk, Ermelo en Putten.

Een aantal recensies:

Verkopers Zijpenbergerhout - Harderwijk 
Via een kennis kwamen we in contact met Uniecker Wonen Makelaars en het klikte direct met Romy.

De week daarop werden de foto’s en de virtuele rondleiding door vakmensen gemaakt. Al snel stond ons huis als eerste verkopend huis voor Uniecker Wonen Makelaars op de site en op Funda. Direct daarna waren de eerste bezichtigingen. Door pro actief zoeken van Romy en Cristiaan werd ons huis bezichtigd door de huidige kopers en was de deal een feit. Wij zijn erg tevreden over de inzet en aanpak van deze makelaars en zullen de Uniecker Wonen Makelaars zeker aanbevelen.

Verkoper - Zeggemeen - Harderwijk 
Ik heb Romy Olthof als makelaar leren kennen bij de verkoop van mijn huis in Harderwijk. Direct vanaf de eerste afspraak was het glashelder welke diensten er geleverd zouden worden en tegen welke tarieven. Ik heb dit als bijzonder prettig ervaren. Na ieder huisbezoek werd er direct gebeld met een korte samenvatting en een opvallend goede inschatting wat ik van de bezichtiging kon verwachten. Kortom, vakwerk!

Verkoopster - Westrak - Harderwijk 
Mevr. Olthof heb ik leren kennen bij de verkoop van mijn woning. Zij is realistisch in haar adviezen. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de cliënt. Afspraken zijn duidelijk en er is een snelle terugkoppeling. Kortom een prettige samenwerking. Ik wens haar veel succes nu zij zich als zelfstandig makelaar gaat vestigen.