Huis verkopen Putten

Uniecker Wonen Makelaars helpt u graag bij het verkopen van uw huis in Putten. Met onze jarenlange ervaring en onze lokale kennis bent u bij ons aan het juiste adres.

De meeste mensen verkopen maar 1 of 2 keer in hun leven een huis en daarom is het belangrijk om een makelaar te kiezen die bij u past, die de beste prijs voor jou maakt met daarbij de juiste voorwaarden. Wij zijn altijd helder in onze afspraken, waardoor er geen verrassingen achteraf komen. 

Een goede verkoopmakelaar verdient zijn courtage altijd terug en behoedt u als verkoper ervan om in verschillende valkuilen te vallen. Door een efficiënte bedrijfsvoering maken wij minder kosten en kunnen wij een aantrekkelijke courtage hanteren, zonder in te hoeven leveren aan kwaliteit. Met Uniecker Wonen Makelaars staat u sterk bij de verkoop van uw huis. 

Wat mag u van ons verwachten bij de verkoop van uw huis in Putten:

Wij kennen de lokale woningmarkt, dus ook de waarde van uw huis. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt de woning bekeken en samen met u bepalen we een reële vraagprijs. 

Wanneer de vraagprijs is vastgesteld komt er een professionele fotograaf langs om uw huis te fotograferen. Daarnaast wordt er een fraaie presentatie opgemaakt. 

Na goedkeuring en controle wordt uw huis aangemeld bij het netwerk van de VBO, Funda en Social Media. Tevens zal ons te koop bord worden geplaatst.

De bezichtigingen worden in overleg ingepland. 

Tijdens de onderhandeling doen wij er alles aan om een goede verkoopprijs te realiseren, onder de beste voorwaarden. 

De koopovereenkomst wordt door ons opgemaakt en persoonlijk besproken. Tevens begeleiden wij de eventuele bouwkundige keuring en bewaken de data die in de koopovereenkomst zijn opgenomen.

Wij begeleiden de eindinspectie en het transport bij de notaris nadat alle aktes alsmede de eindafrekening door ons zijn gecontroleerd. 

Waarom uw huis in Putten laten verkopen door Uniecker Wonen Makelaars: 
•Aantrekkelijke tarieven voor zowel verkoop, aankoop en taxatie
•Plaatsing van uw huis op Funda, VBO en Huisstijl
•Duidelijke afspraken vooraf dus geen (dure) verrassingen achteraf
•Optimale communicatie door de korte lijnen
•Flexibele tijden voor het inplannen van de afspraken
•Groot netwerk en jarenlange ervaring in de regio Harderwijk en Ermelo
•Aangesloten bij beroepsorganisatie VBO
•Altijd op basis van: No Cure, No Pay! 

Benieuwd naar de courtage van Uniecker Wonen Makelaars?

Door deskundigheid, veel ervaring en marktkennis is Uniecker Wonen Makelaars de geschikte verkoopmakelaar voor u in Putten

Bel gerust eens voor een oriënterend gesprek: 0341-217043.

Uniecker Wonen Makelaars is aangesloten bij makelaarsvereniging VBO. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en taxaties van huizen in Harderwijk, Ermelo en Putten.