Taxatie Ermelo

Heb je een huis in Ermelo gekocht of heb je een taxatie nodig in verband met een verbouwing of voor het oversluiten van de hypotheek?
Dan ben je bij Uniecker Wonen Makelaars aan het juiste adres. Binnen een aantal dagen na opname verzorgen wij voor een NWWI gevalideerd rapport. Het taxatierapport wordt digitaal geleverd, zodat je deze altijd en overal kunt inzien.  

Geldverstrekkers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen accepteren niet zomaar elke taxatie, maar hanteren strikte regels. Uniecker Wonen Makelaars voldoet aan alle eisen, wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VBO Makelaar en staan als gecertificeerd Register Makelaar-Taxateur Wonen, ingeschreven in het SCVM register. Daarnaast staan wij tevens als Register-Taxateur (RT) ingeschreven in het NRVT register. De taxatierapporten worden erkend door o.a. de Vereniging Eigen Huis (VEH), de Stichting Waarborgfonds Eigen Woning (verstrekker NHG), het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF) en alle hypothecair financiers in Nederland.

Wanneer je overweegt om je huis in Ermelo te verkopen heb je geen uitgebreid taxatierapport nodig. Wij kunnen dan een afspraak met je inplannen voor een gratis waardebepaling.

Door onze deskundigheid en marktkennis is Uniecker Wonen Makelaars de geschikte taxateur voor jou in Ermelo.
En door onze efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij onze kosten laag houden en onze klanten een aantrekkelijk tarief aanbieden. 

Bel gerust: (0341) 217 043 of stuur een e-mail naar info@unieckerwonenmakelaars.nl

Uniecker Wonen Makelaars is aangesloten bij makelaarsvereniging VBO. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, de aankoop en in taxaties van huizen in Harderwijk, Ermelo en Putten.