Taxaties

Voor een onafhankelijk en deskundig taxatierapport zijn wij u graag van dienst. Heeft u net een huis gekocht of heeft u een taxatie nodig in verband met bijvoorbeeld een verbouwing? Binnen een aantal dagen na opname verzorgen wij voor u een gevalideerd rapport. Het taxatierapport wordt digitaal geleverd, zodat u deze altijd en overal kunt inzien. Uiteraard kunt u bij Uniecker Wonen Makelaars ook terecht voor een taxatierapport met het keurmerk van het NWWI en Taxateursunie.

Geldverstrekkers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen accepteren niet zomaar elke taxatie, maar hanteren strikte regels. Uniecker Wonen Makelaars voldoet aan alle eisen. We zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VBO Makelaar en staan als gecertificeerd Register Makelaar-Taxateur Wonen, ingeschreven in het SCVM register. Daarnaast staan we tevens als Register-Taxateur (RT) ingeschreven in het NRVT register. Onze taxatierapporten worden erkend door o.a. de Vereniging Eigen Huis (VEH), de Stichting Waarborgfonds Eigen Woning (verstrekker NHG), het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF) en alle hypothecair financiers in Nederland.

Bij de taxatie worden de verschillende omstandigheden in kaart gebracht die de waarde van de woning kunnen beïnvloeden. Denk hierbij aan het type, omgeving, ligging, de staat van onderhoud, inhoud en oppervlakte. Daarnaast wordt gekeken naar de constructie en kwaliteit van de gebruikte materialen, de mate van isolatie en eventuele rechten en plichten die op de grond rusten.

Bekijk hier onze aantrekkelijke tarieven. 

Onze taxaties worden snel en vakkundig uitgevoerd en door alle banken geaccepteerd.

Klik hier voor het aanvragen van een taxatierapport met het keurmerk van het NWWI.
Klik hier voor het aanvragen van een taxatierapport met het keurmerk van Taxateursunie.

Als u puur benieuwd bent naar de waarde van je huis in verband met een eventuele verkoop, dan hebt u aan een waardebepaling mogelijk al voldoende. Deze kunnen wij gratis en vrijblijvend voor u verzorgen.