Wat vindt de klant

Smutslaan 1A te Ermelo   
De enige makelaar die meteen duidelijk is. De prijzen zijn gewoon open en transparant op hun website te lezen. In het gesprek werd duidelijk uitgelegd hoe het verkoopproces werkt, hoe de markt op dit moment is en hoe daar op ingespeeld wordt. Ook de fotograaf verbonden aan deze makelaar levert prachtige foto's. 

Tijdens de verkoop werd fijn geadviseerd, maar ook rekening gehouden met de wensen van de verkoper én koper.

’t Abdij 6 te Ermelo
Uniecker Wonen Makelaars kenden we niet, maar vanaf het eerste gesprek met hen hadden we er een goed gevoel bij. Ze luisteren goed naar je wensen/vragen en doen gedegen onderzoek voordat ze een vraagprijs van je huis adviseren. Erg prettig in het contact en altijd snel reactie.

Rengersland 24 te Ermelo
Persoonlijk en zeer flexibel! In onze bijzondere situatie was het erg fijn om "ontlast" te worden door de Uniecker Wonen makelaars Cris en Romy. 

Smutslaan 27a te Ermelo
Romy heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop van het appartement! Met een week was ons appartement verkocht terwijl wij heerlijk op vakantie waren! Romy heeft ons constant op de hoogte gehouden van de ontwikkeling! Echt een Uniek Makelaars kantoor!!

Korhoenlaan 1-134 Harderwijk
Bij het kiezen van een makelaar hebben wij diverse zaken meegewogen, ondanks dat Uniecker makelaars voor ons als niet bekend overkwam, was het optreden van Romy Olthof verrassend. Zo bleek ze bijzonder invoelend te zijn en hield voortdurend rekening met al onze wensen. Uiteindelijk was het haar doortastend handelen waardoor zij met succes ons huis heeft kunnen verkopen. Chapeau voor deze vakvrouw! 

Operadreef 47 te Harderwijk
We gingen er blanco in, alleen over Uniecker wonen wat gelezen op internet. Cris van 't Slot, is een deskundig, makkelijk benaderbaar persoon met veel kennis van zaken. Korte lijntjes en snel schakelen is door ons als zeer plezierig ervaren. 

Couperuslaan 111 te Harderwijk
Prettig contact van het maken voor een eerste afspraak tot aan het eind! Welke tekst en foto's wilde ik publiceren. Alles ging in goed overleg. Ze zijn 's avonds en in het weekend bereikbaar. Alles werd duidelijk uitgelegd als ik nog vragen had. Mijn onzekerheden bij de verkoop hebben ze ook weggenomen. Erg goede ervaring met deze makelaar!  

Achterste Wei 53 te Harderwijk
Top makelaar!! Dankzij Romy was mijn appartement binnen no-time verkocht! Ze gaf goede adviezen en de communicatie verliep heel vlot. Super bedankt!

Wielewaal 144 te Ermelo
Hele fijne samenwerking , goed en vlot contact. Echt een hele deskundige makelaar , die je goed op de hoogte houdt van de gang van zaken. Wij zouden deze makelaar zeker aanraden, hele fijne gezellige en ook belangrijk gewone mensen, kortom niet twijfelen gewoon Uniecker Wonen bellen, zij helpen je fantastisch door het hele verkoopproces heen. 

Smutslaan 5 te Ermelo
Wij zijn zeer tevreden over uniecker makelaars, duidelijke afspraken, geen 8-5 mentaliteit en je word goed op de hoogte gehouden over alles wat achter de schermen gebeurd qua verkoop en bezichtigingen.